Certificering

Wie wil uitblinken in de schoonmaakwereld, heeft een strategie nodig. Daarom werken we volgens een kwaliteitswaarborgsysteem. Wat u daarvan merkt? Onze dienstverlening sluit aan op wat u nodig heeft. We kijken continu hoe we onze schoonmaakdiensten verder kunnen verbeteren.

Een strategie valt of staat met een sterke basis. Dat wij daarover beschikken, bewijzen onze certificaten en keurmerken:

Keurmerkregister: Het Keurmerkregister biedt een overzicht van erkende geregistreerde keurmerken. De geregistreerde keurmerken zijn getoetst door onafhankelijke geregistreerde inspecteurs welke vallen onder Keurmerk Nederland of andere door de Raad van Toezicht geaccepteerde marktpartijen.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag: Samen met andere partijen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche hebben we deze code ondertekend. In de code staan onze uitgangspunten voor professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen.

De MVO- wijzer gebaseerd op de richtlijnen ISO 26000: De internationale ISO 26000 'richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties' is als norm ontwikkeld om organisatie hierin te ondersteunen. De MVO-Wijzer heeft deze richtlijn vertaald voor het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

SIEV: Het SIEV-Keurmerk is ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche. Het keurmerk Schoonmaken is een Vak! is opgezet vanuit de branchevereniging SieV. Juist die zaken waarin schoonmaakbedrijven zich onderscheiden, worden in dit keurmerk benadrukt en getoetst. Het keurmerk levert ook meerwaarde voor bedrijven op bij aanbestedingen.

Plug Schoonmaak & glazenwasserij
Kaasmakersstraat 2
3194 DJ Hoogvliet
E. : info@plugschoonmaak.nl
T. : 010 304 22 22

TOP