Over ons

Plug schoonmaak & glazenwasserij

Wij zijn een schoonmaak en onderhoudsbedrijf dat sinds 1994 in de regio Rotterdam werkzaamheden verricht. Zowel in de schoonmaak, onderhoud en glazenwasserij.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud van MKB kantoren, appartementencomplexen,  dokterspraktijken en apothekers.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om het schoonmaken van openbare gebouwen, showrooms, kantoren of appartementencomplexen ‘Plug Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf’ voegt er net dat beetje extra aan toe, waardoor klanten het gevoel van tevredenheid krijgen. Wij streven er naar kwaliteit te leveren zodat de klant tevreden kan zijn. En zodoende ons klantenbestand uit te breiden. Is een klant tevreden dan zijn wij tevreden.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Want wie wil zich nu niet begeven in een schone en opgeruimde ruimte? Wij doen alles om aan hoge kwaliteitseisen te voldoen. Zo werken wij met professionele schoonmaakmiddelen en maken wij gebruik van goede kwaliteit schoonmaakapparatuur. Dit alles om te zorgen dat u  beste eindresultaat opgeleverd krijgt.

Plug Schoonmaak & glazenwasserij
Kaasmakersstraat 2
3194 DJ Hoogvliet
E. : info@plugschoonmaak.nl
T. : 010 304 22 22

TOP